فایل ورد بررسي خصوصيات جدايه هاي باكتري عامل پژمردگي سيب زميني در جنوب استان كرمان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل ورد بررسي خصوصيات جدايه هاي باکتري عامل پژمردگي سيب زميني در جنوب استان کرمان :




نام کنفرانس, همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگي

تعداد صفحات :13

آزمون های فنوتیپی, بیوشیمیایی, تغذیه ای و بیماریزایی روی 48 جدایه عامل پژمردگی سیب زمینی جمع آوری شده از شهرستان های جیرفت, کهنوج, بم, بافت و بردسیر نشان داد که عامل این بیماری در نواحی جنوب استان کرمان, باکتری Relstonia solanacearum می باشد. این جدایه ها از همگونی نسبتا بالایی برخوردار بودند و تنها در 24 خصوصیت فنوتیپی و تغذیه ای واکنش های متفاوت نشان دادند. بر اساس توانایی جدایه ها در استفاده از منابع کربنی لاکتوز, مالتوز و سلوبیوز, عدم توانایی استفاده از مانیتول, سوربیتول, دولسیتول, ترهالوز و رایبوز, تولید رنگدانه شبه ملانین, عدم تولید گاز از نیترات, لهانیدن سیب زمینی, بیماریزایی نسبت روی سیب زمینی, گوجه فرنگی و بادمجان و عدم بیماریزایی روی فلفل, توتون و بادام زمینی, تمامی جدایه ها به بیوتیپ A- 2 (فنوتیپ B بیووار 2) و نژاد 3 این باکتری تعلق دارند. نقوش الکتروفورزی پروتیین های سلولی جدایه های مورد بررسی, از تشابه بالایی برخوردار بوده و تفاوت قابل ملاحظه ای نداشتند. آزمون سرولوژیکی نشت دو طرفه در آگار با استفاده از آنتی سرم پلی کلونال, منجر به تفکیک جدایه ها به سروار (Serovar) نشد و تمام جدایه ها به دلیل شباهت زیاد, در یک گروه قرار گرفتند.
کلید واژه: سیب زمینی, پژمردگی باکتریایی, پوسیدگی قهوه ای, استان کرمان

لینک کمکی